Fönsterrenovering, kökshyllor, svarvade bordsben och det sista på Simrishamnsdörren och den Fiskbensmönstrade pardörren!

Sommaren är kort!

Ja, nu är det högtryck på fönsterrenoveringar och dörrtillverkning. Sommaren är ju inte så lång i vårt härliga land och det är nu vi ser allt som behöver göras på våra hus.

Som ni säkert sett håller jag ju på med två dörrar som i det närmaste är klara. Men jag har även tillverkat en hel del ytterbågar till fönster som i övrigt är fina. Jag är inte fönster-renoverare, men jag gör ofta nya ytterbågar till fönster där karmen är okej.

Lite hyllor som ska förvara porslinet i en sommarstuga har också tillverkats och fyra svarvade ekben till ett soffbord. Allt har inte kommit med på bild, men det har varit en salig blandning i snickarboden.

Bara några veckor kvar nu tills jag ska hålla lite semesterstängt (18/7-4/8 närmare bestämt) men innan dess ska det påbörjas fönster- och dörrpartier till ett mycket speciellt kök, med glastak. Ska bli kul! Några fönster till ska jag fixa och ett provskåp till ett gammaldags kök … och lite annat smått och gott!

Ibland kanske det verkar som det inte händer så mycket i min verkstad men det kan jag lova att det gör!

Nu hoppas vi att det blir en härlig sommar med mycket sol och lata dagar!

🙂

inga bilder hittades

Related Images:

2 tankar kring ”Fönsterrenovering, kökshyllor, svarvade bordsben och det sista på Simrishamnsdörren och den Fiskbensmönstrade pardörren!

 1. Elna Ingvarsson

  Hej Jane!!

  Vi har fönster vi skulle vilja ha vid gjorda inför vintern. Hur långt fram i tiden beräknar du eventuellt kunna ta hand om det?? Det är spröjsfönster med 4 glas i!! Tid och cirka pris skulle vara bra!

  Ha det bäst 🙂
  Hälsningar från Elna & Torsten

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *